DA SE NAJEŽIŠ: Hod po žici na 1.200 metara iznad zemlje

Izvor: JavneVesti.com, 26.Maj.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Hod po žici na 1.200 metara iznad zemlje

Ukoliko se bojite visine, ovaj video vam se definitivno neće svideti

 
Kaskader Endi Luis postavio je žicu između dva balona na visini od 1.200 metara iznad zemlje i tada pomislio da bi bila dobra ideja da pređe iz jedne korpe u drugu. Video pokazuje njegov hod po žici i to iz prvog lica. Ako se bojite visine, ovaj video vam se definitivno neće svideti!
 
 
Pogledajte sami kako je to izgledalo:

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Hod po žici 1.200 metara nad pustinjom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2014

Kaskader Endi Luis postavio je žicu između dva balona na visini od 1.200 metara iznad zemlje i tada pomislio da bi bila dobra ideja da pređe iz jedne korpe u drugu. Da li mu je pamet pomutio razređeni vazduh na toj visini, ili se Endi tako rodio, to ne znamo. Ali, ludorija je za Ginisa...Imao je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.