DA LI STE PROBALI VEŠTICU? Ova nova poza u seksu će vam pružiti FANTASTIČNE ORGAZME!

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE PROBALI VEŠTICU? Ova nova poza u seksu će vam pružiti FANTASTIČNE ORGAZME!

Za sve one koji žele da začine oktobar mesec dobrim seksom predlažemo vam novu pozu u seksu- Vešticu, pozu koja pruža neverovatan užitak i garantuje magične orgazme.
Ova seksi poza treba da oslika vešticu koja sedi na metli, a evo kako se sprovodi.
Dok muškarac leži na krevetu, žena se nalazi na njemu, zadnjicom okrenutom ka njegovom licu. Noge muškarca bi trebalo da budu skupljene kako bi žena mogla rukama da se pridržava dok vođenje lubavi traje.
Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što ćete sedeti u tradicionalnoj jahaćoj pozi, za veći užitak, preporuka je da se lagano odignete od partnera pridržavajući se za njegove butine i uživate u čarima ove nove poze.

The post DA LI STE PROBALI VEŠTICU? Ova nova poza u seksu će vam pružiti FANTASTIČNE ORGAZME! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.