DA LI STE GA VIDELI: Žika je nestao kada je u lančanom sudaru poginula njegova vlasnica Marija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE GA VIDELI: Žika je nestao kada je u lančanom sudaru poginula njegova vlasnica Marija (FOTO)

Svuda je putovao sa njom.

U automobilu Marije Čajetinac (33) koja je tragično nastradala u lančanom sudaru koji se dogodio kod Jagodine (ka Nišu), bio je pas Žika koga je neizmerno volela i koji je svuda putovao sa njom. Porodica i prijatelji mole za pomoć, kako bi se Žika pronašao:

- U saobraćajnoj nesreći na autoputu u pravcu ka Nišu kod Jagodine, poginula mi je drugarica. Sa njom je u kolima bio pas. Žika, Žile. Nije pronađen. Ako neko vidi psa žute >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boje, kratke dlake, mešanac sa ogrlicom, čipovan, sterilisan, neka ga uzme i odvede do prvog sigurnog mesta, a ja bih organizovala prevoz. Okolina mosta na Moravi na autoputu - stoji u objavi, gde je naveden i kontakt telefon.

Nadamo se da će pas vrlo brzo biti pronađen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.