Crna Gora: Lopovi za noć ukrali 111 saobraćajnih znakova

Izvor: Prva.rs, 24.Okt.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Lopovi za noć ukrali 111 saobraćajnih znakova

Krađa znakova i tabli dogodila se u noći između nedelje i ponedeljka, precizira podgorički dnevnik, ali policija još nije uspela da otkrije ko je izveo tu akciju.

Najviše saobracjajnih znakova nestalo je na potezu puta od Podgorice ka Manastiru Morača, gde su službenici "Crnagoraputa" evidentirali da nedostaje 48 znakova, dok ih je na putu od Cetinja ka Budvi nestalo 30, prema Danilovgradu 10, Petrovcu 23...

Šef nadležne službe Željko Peruničić potvrdio je listu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da njihove patrole danima broje pokidane znakove i naglasio da je na taj način napravljena ogromna šteta i ugrožena bezbednost saobraćaja.

"Problem je sada kako ponovo nabaviti i postaviti te znakove. Naša firma je o svemu obavestila policiju, obilazili smo placeve sa sekundarnim otpadom, ali znakove još nismo pronasli, kaže Peruničić.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.