Čim ju je našao na Tinderu, počela je da se ŽALI! Kad je pokušao da je uteši, IZBEZUMILA ga je PORUKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 14:27

Čim ju je našao na Tinderu, počela je da se ŽALI! Kad je pokušao da je uteši, IZBEZUMILA ga je PORUKOM

Nikad čudnije dopisivanje!

Traženje ljubavi preko aplikacija za upoznavanje partnera ume da biti prilično zabavno, ali i riskantno. Hrvatski korisnici Redita već neko vreme razglabaju o prednostima i manama korištenja Tindera i spremno iznose vlastita iskustva koja variraju od bezazlenih do sumnjivih i opasnih.

Jedan mladić opisao je neobično dopisivanje sa jednom devojkom.

- Ja se isto neki dan matcham s nekom ženskom. Imala je neki glupi, nepismeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opis, ali ja joj se svejedno javim i ona naravno ništa ne odgovori. Dan kasnije, ja sam već mislio da ta neće uopštae odgovorati, no ona meni pošalje: "Zadravo!". Ja isto odgovorim i prva njena iduća poruka glasi: "Ajme, neko mi je ukrao novčanik na moj 33. rođendan". Ja pokušam da je utešim, a ona mi pošalje broj svog mobilnog i dramatično napiše: "Odmah mi se javi na taj broj!", napisao je korisnik Redita.

Priznaje kako mu je sve to bilo sumnjivo.

- Ja joj pošaljem poruku na WhatsApp, ona neće to, insistira da je odmah nazovem na broj koji mi je dala. Odgovorim joj da je neću nazvati jer je preslabo znam, možda je prevara, (iako sam preko Wappa video da je broj stvaran, ali nisam hteo da trošim pare da joj glumim psihijatra) i dam joj svoj broj da ona mene nazove. Ona se naravno uvredi jer je nisam nazvao i unmatcha me. Nisam se puno iznenadio jer ipak je to Tinder - zaključio je mladić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.