Čas je vidiš, čas je ne vidiš: Šta se desilo guzi Tejlor Svift

Izvor: Press, 06.Apr.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čas je vidiš, čas je ne vidiš: Šta se desilo guzi Tejlor Svift

Tejlor Svift blistala je u nedelju na dodeli iHeartRadio muzičkih nagrada u seksi crnom kombinezonu, zbog kojeg se sada šuška da se pevačica podvrgla operaciji podizanja zadnjice.
foto: blic.rs
Svi su primetili da Tejlor iz profila izgleda drugačije nego ranije, a to je vidljivo i kada uporedite njene fotke sa onima od pre godinu dana, kada se u belom kombinezonu pojavila na dodeli Bilbordovih nagrada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Pošto je dobro poznato koliko vremena Tejlor provodi u teretani, verni fanovi odmah su stali u njenu odbranu tvrdeći da su za njenu guzu zaslužni čučnjevi i eventualno ulošci za podizanje guze, koje obožavaju sestre Kardašijan. Šta vi mislite?




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.