Sta se desava sa zadnjicom Tejlor Svift Tri promene za tri dana

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sta se desava sa zadnjicom Tejlor Svift Tri promene za tri dana

Na dodeli "iHeartRadio Radio Music" nagrada Tejlor Svift se pojavila u crnom kombinezonu i svi su primetili da je njena guza veća nego što je bila ranije. Uporedili smo fotografije od 2. do 4. aprila i uočili nešto prilično zanimljivo.

Dok neki još uživaju u fotografijama "otkopanog" Majspejs profila Tejlor Svif, drugi se pitaju šta se dešava sa njenom zadnjicom.

Fotografija iznad je nastala na dodeli nagrade "GLAAD Media" na Beverli Hilsu 2. aprila. Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Tejlor nosila dugu teget haljinu sa dubokim šlicem.

Ono na šta treba da obratite pažnju, je veličina njene zadnjice. Nakon toga pogledajte fotografiju ispod, koja je nastala samo dan kasnije. Ta slika, snimljena 3. aprila na dodeli nagrada "iHeart Radio Music", je pokrenula komentare.

Kao što možete da uočite, zadnjica Tejlor Svift je prilično veća.

Opcija koja svakako otpada, jeste naporno vežbanje, jer je nemoguće nakon jednodnevnog treninga postići toliku razliku. No, pogledajmo fotografiju nastalu 4. aprila u zapadnom Holivudu.

Jasno je da je zadnjica Tejlor Svift 4. aprila mnogo sličnija onoj fotografisanoj 2. aprila.

Dakle, otpada i ideja o plastičnoj operaciji.

Ono što preostaje je kroj kombinezona ili jastučići. Šta god bilo, očigledno je i najplaćenijoj pevačici sveta važno da istakne obline.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Čas je vidiš, čas je ne vidiš: Šta se desilo guzi Tejlor Svift?

Izvor: Blic, 06.Apr.2016

Tejlor Svift blistala je u nedelju na dodeli iHeartRadio muzičkih nagrada u seksi crnom kombinezonu, zbog kojeg se sada šuška da se pevačica podvrgla operaciji podizanja zadnjice...Svi su primetili da Tejlor iz profila izgleda drugačije nego ranije, a to je vidljivo i kada uporedite njene fotke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.