Čabarkapa i Karađorđe na kafi: Aleksandrin bivši pruža njenom ocu podršku pred rijaliti, fotografije isplivale u javnost!

Izvor: Press, 13.Sep.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čabarkapa i Karađorđe na kafi: Aleksandrin bivši pruža njenom ocu podršku pred rijaliti, fotografije isplivale u javnost!

Ovo niko nije očekivao da će se dogoditi!
Foto:puls
Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić konačno su zakopali ratne sekire i rešili da stave tačku na sva nemila dešavanja koja su iza njih.
Njih dvojica su se našli i rešili da izglade odnose, a time se na svom Fejsbuk profilu pohvalio ni manje ni više nego Aleksandar Čabarkapa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Izgleda da Karađorđe ponovo planira da postane učesnik rijaliti programa, a o kome Čabarkapa priča, i šta je zapravo u pitanju, ostaje da uskoro saznamo.
Cabarkapa je ispod slike sa Karadjordjem napisao: "SA BIVSIM , SADASNJIM I BUDUCIM PRIJATELJEM KARADJORDJEM SUBOTICEM KOJEG PODRZAVAM DA UDJE U RIJALITI I ZADA KONACNI UDARAC CIKA LJUBOMIRU JER JE ON NJU NAPRAVIO I ODLUCNIJI NEGO IKADA DA O NJOJ OTKRIJE SVE PIKANTERIJE JER JE UPRAVO ON PANDORINA KUTIJA .DJOLE UZ TEBE SAM DO OSTVARENJA CILJA JER TE TAJ OLOS IZDAO HILJADU PUTA....."
A takođe se čeka i Aleksandrina reakciju na sve ovo.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.