Izvor: Blic, 24.Nov.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CVEĆE I SVEĆE U Hramu Svetog Save je sve spremno za venčanje Veljka i Bogdane Rodić, kripta SVA U ZLATU

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović su iz Titela krenuli ka Beogradu, gde će uskoro biti održano crkveno venčanje u kripti Hrama Svetog Save, a potom i građansko u jednom beogradskom luksuznom hotelu.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko i Bogdana stigli u Hram Svetog Save: Svi aplaudiraju, čestitaju na svadbi! (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović upravo su stigli u Hram Svetog Save gde će uskoro biti održano crkveno venčanje i to u kripti, koja je posebno dekorisana i sva u zlatu.

Nastavak na Blic...

PRVI MLADENAČKI POLJUBAC Snimak iz kripte Hrama Svetog Save, Bogdana i Veljko ne skidaju osmehe sa lica (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić izgovorili su sudbonosno "da" na crkvenom venčanju koje je održano u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu, pre nego što su se uputili u jedan luksuzni beogradski hotel, gde će biti održano i građansko venčanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.