CECA PRIGRLILA SNAJKU Folk diva sa decom u ludom provodu!

Izvor: Blic, 06.Jan.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA PRIGRLILA SNAJKU Folk diva sa decom u ludom provodu!

Ceca Ražnatović se trenutno nalazi na Kopaoniku, a društvo joj prave ćerka Anastasija i sin Veljko sa svojom novom devojkom Anom Cakić.

Svi zajedno sinoć su uživali u ludom provodu u jednom lokalu, gde su uživali u muzici, hrani i piću, a reklo bi se da je porodica Ražnatović bila najveselija.

I Ceca se u jednom trenutku dohvatila mikrofona i otpevala pesmu "Pristajem na sve", i posvetila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Veljku i Ani.

Inače, sudeći po snimcima koje je Anastasija objavila na društvenim mrežama, Ceci se nova snajka i te kako dopada. Dok ju je Veljko grlio i ljubio, i pevačica je požurila da ih oboje zagrli.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRESAO SE KOPAONIK: Ceca i Anastasija zajedno zapevale “Nagovori”, Veljko pao u sevdah! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jan.2017

Svaki put kada Ceca i Anastasija zapevaju zajedno, one privuku ogromnu pažnju, a tako je bilo i na Kopaoniku gde pevačica boravi sa svojom decom...Anastasija, kojoj mnogi prognoziraju sjajnu pevačku karijeru, je sa mamom otpevala Cecin hit "Nagovori", a ova pesma je najviše "pogodila" Veljka Ražnatovića...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.