Izvor: Beta, 14.Dec.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari pesmu Last C h r i s t m a s proglasili za najdosadniju

SOFIJA, 14. decembra 2010. (Beta-AP) - Bugari su pesmu britanske grupe "Vam" "Last C h r i s t m a s" proglasili za najdosadniju božićnu pesmu.

Agencija DDB koja je sprovela anketu saopštila je da je skoro 19 odsto od 28.100 glasača u onlajn istraživanja tu kompoziciju proglasilo za onu koja im je najviše dojadila. Pesmu "Last C h r i s t m a s" snimio je 1984. britanski duet koju su činili Džordž Majkl i Endru Ridžli.

Na drugom mestu liste deset najdosadnijih pesama je kompozicija "All I Want For C h r i s t m a s" u izvodjenju Maraje Keri, koja je dobila više od 15 odsto glasova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bugari pesmu Last Cristmas proglasili najdosadnijom

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2010

SOFIJA, 14. decembra 2010. (Beta-AP) - Bugari su pesmu britanske grupe "Vam" "Last Cristmas" proglasili za najdosadniju božićnu pesmu. Agencija DDB koja je sprovela anketu saopštila je da je skoro 19 odsto od 28.100 glasača u onlajn istraživanja tu kompoziciju proglasilo za onu koja im je najviše...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.