Brus Džener lakira nokte u pink i sprema se za promenu pola?! (VIDEO)

Izvor: 24sata, 29.Okt.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Džener lakira nokte u pink i sprema se za promenu pola?! (VIDEO)

Često kruže glasine da je Brus Džener otpočeo promenu pola nakon što se pročulo da je smanjio Adamovu jabučicu, a bivši profesionalni atleta nije učinio ništa kako bi dokazao suprotno na svoj 65. rođendan, koji je proslavio u utorak.

Brus je primećen kako puši cigaretu u svojim kolima na imanju u Kaliforniji, dok je na noktima imao ružičasti lak.

Izgledalo je kao da Džener uživa sam u mirnom danu. A možda je bivši olimpijac bio i nostalgičan, jer mu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je na ruci primećena burma iako je njegova žena Kris Džener popunila zahtev za razvod još u septembru.

U bež pantalonama, belim patikama i polo košulji uvučenoj u pantalone, izgledao je vitko i oštro.

Od sunca se zaštitio belim kačketom i tamnim naočarima, a dugu kosu je vezao u rep.

Za Dženera se pričalo da je tražio tretman promene pola, uz odluku da će promeniti ime u Brižit.

Drugi izveštaji kažu da je postao toliko preokupiran svojom izgubljenom mladošću da je postao navučen na plastičnu hirurgiju.

Posle razlaza sa svojom ženom Kris Džener prošle jeseni, Brus se preselio u Malibu, kupio Harli Dejvidsona i pustio kosu.

Ipak, Kris Džener je rekla da su "99 odsto" glasina koje kruže o mogućoj promeni pola njenog muža čiste izmišljotine.

U međuvremenu je Brus, legenda desetoboja, za svoj rođendan dobio dosta pažnje i ljubavi od svoje dece preko socijalnih medija.

Njegova ćerka Kendal je napisala - Srećan rođendan tata, moje sve - zajedno sa crno belom slikom iz sedamdesetih na kojoj bivši as drži teniski reket.

Fotografija je podsetnik kako je Brus izgledao pre nego što se podvrgnuo plastičnim operacijama.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.