Bora Čorba prodao stan

Izvor: Kurir, 16.Maj.2012, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Čorba prodao stan

Poznati roker morao da nađe rešenje kako da lakše otplaćuje kredit za novu gajbu na Dedinju

Udarila kriza.

Velika ekonomska kriza
očigledno drma i Boru Đorđevića, kad je bio prinuđen da proda stan. Kako Kurir saznaje, vođa Riblje čorbe prodao je stan u centru grada kako bi mogao da otplaćuje rate za kredit!

- Bora je digao kredit kako bi kupio stan na Dedinju u kom trenutno živi sa suprugom, a s obzirom na to da su mesečne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rate za njega veoma visoke, morao je da proda stan u centru i da od tih para mesečno daje dažbine banci. Očekivao je i da će salon koji je otvorio ženi bolje raditi, pa da će se delom i odatle finansirati, ali kao za inat, salon toliko loše radi da je pred zatvaranjem - govori izvor blizak Đorđevićima.

Jedini izvor prihoda rokeru su trenutno tezge, mada mu je ovog meseca već otkazana svirka u Boru, tako da mu je budžet znatno smanjen.

- Tačno je. Prodao sam stan u centru grada i prešao na Banjicu. Vi to zovete Dedinje, a ja kažem Banjica. Ne vidim šta je tu loše. Stan koji sam prodao je bio moj i moje dece, koja imaju svoje stanove.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bora Čorba prodao stan da otplati kredit!

Izvor: Svet, 16.Maj.2012

Velika ekonomska kriza očigledno drma i Boru Đorđevića, kad je bio prinuđen da proda stan. Kako Kurir saznaje, vođa Riblje čorbe prodao je stan u centru grada kako bi mogao da otplaćuje rate za kredit! 'Bora je digao kredit kako bi kupio stan na Dedinju u kom trenutno živi sa suprugom, a s obzirom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.