Bond, MRTVI Bond?!

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bond, MRTVI Bond?!

Bizarna odluka produkcije naterala je režisera da napusti projekat - evo šta su smislili! Drama oko novog filma o Džejmsu Bondu postaje sve zapetljanija!   Pošto je projekat napustio režiser usled "nepremostivih kreativnih razlika", najpre se šuškalo o tome da je problem bio u odabiru Bondovog negativca, ali i lepotice koja će mu praviti društvo u jubilarnom 25. filmu.   Međutim, sada britanska štampa prenosi da su "kreativne razlike" bile mnogo uvrnutije, pošto je Bojl otišao jer je odbio da ubije Bonda.   Da – producenti su navodno hteli da ga iznenada ubiju na kraju filma, kako bi se Danijel Krejg i zvanično oprostio od ove uloge,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojl je otišao jer nije hteo da ubije Bonda?

Izvor: Blic, 27.Avg.2018

Od kada je prošle nedelje reditelj Deni Bojl napustio pretprodukciju 25. filma o Džejmsu Bondu, zbog "kreativnih nesuglasica", mediji ne prestaju da istražuju o kojim tačno nesuglasicama je reč.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.