Deni Bojl odbio da ubije Bonda, pa zbog toga napustio film

Izvor: B92, 27.Avg.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deni Bojl "odbio da ubije Bonda", pa zbog toga napustio film

Engleski reditelj Deni Bojl je, navodno, odlučio da napusti snimanje filma o Džejmsu Bondu pošto "nije želeo da ubije slavnog agenta 007".

On je kao razlog napuštanja produkcije 25. filma o Džejmsu Bondu naveo "kreativne nesuglasice", ali veruje se da je stvar nešto ozbiljnija.

Prema pisanju britanskog lista San, producenti su hteli da ubiju Bonda na kraju filam i da onda "regenerišu" lik u sledećem filmu, u stilu serije "Doktor Hu", i to sa novim glumcem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Pričalo se o tome da Bond treba da bude ubijen u dramatičnom finalu. To bi ostavilo otvoren kraj i za sledeći film: Bond ili nije umro ili bi došlo do neke vrste oživljavanja sa novim glumcem. Bilo je i sukoba oko budžeta, a među ekipom je nastala prava pometnja. Na sve strane odlaze", izjavio je anonimni izvor iz produkcije filma za britanski tabloid.

Ideja da se ubije Bond došla je od producentkinje Barbare Brokoli, koja je, kako se navodi, želela "spektakularnu završnicu od čistog zlata".

Na scenariju za novi film o Bondu radili su Deni Bojl i Džon Hodž i on je trebalo da prati aktuelna politička dešavanja, kao događaje u vezi sa pokretima #MeToo i #TimesUp.

Sada će, izgleda, scenario u potpunosti biti izmenjen, a napisaće ga dugogodišnji scenaristi, Nil Pervis i Robert Vejd. To bi premijeru moglo da odloži za kraj 2020. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deni Bojl "odbio da ubije Bonda", pa zbog toga napustio film

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2018, 08:04

Engleski reditelj Deni Bojl je, navodno, odlučio da napusti snimanje filma o Džejmsu Bondu pošto "nije želio da ubije slavnog agenta 007".

Nastavak na Nezavisne Novine...

STVAR JE OZBILJNIJA NEGO ŠTO SE MISLI! Reditelj Deni Bojl NAPUSTIO film zbog NESUGLASICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018

Ne želi da učestvuje u tome!..Engleski reditelj Deni Bojl je, navodno, odlučio da napusti snimanje filma o Džejmsu Bondu pošto nije želeo da "ubije" slavnog agenta 007...Kakav udarac za fanove: Odložena je poslednja sezona Igre prestola!..Da li ste znali da su ovi holivudski blokbasteri snimljeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.