Bivša stjuardesa OTKRILA zlata vredan trik za putovanje: Ovo vam BUKVALNO može spasiti život

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 16:07

Bivša stjuardesa OTKRILA zlata vredan trik za putovanje: Ovo vam BUKVALNO može spasiti život

Influenserka podelila svoje iskustvo.
Tiktokera Tina Grabež, popularnost na ovoj društvenoj mreži stekla je deljenjem svojih iskustava sa putovanja, dok je radila kao stjuardesa. Ona neretko daje savete vezane za pripremu putovanja kao i predloge gde provesti vreme na određenim destinacijama.
Influenserka je ovom prilikom sa svojom publikom podelila jedan veoma korisan trik. Reč je o tome kako da proverite da li je bezbednost u hotelu u kojem odsedate na zadovoljavajućem nivou.
– Prvo krenem da proveravam sobu tražeći bilo kakve neregularnosti, proverim ispod kreveta, pogledam da li ima vrata koja vode u drugu sobu, što se često dešava. Ovde ih nema, ali da ih ima proverila bih da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.