Bilo je baš tesno! Ovaj takmičar je sa 41 odsto glasova napustio Zadrugu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Press, 16.Apr.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilo je baš tesno! Ovaj takmičar je sa 41 odsto glasova napustio Zadrugu (FOTO) (VIDEO)

Nominovani takmičari bili su Luna Đogani i Toma Panić
U rijalitiju "Zadruga" održano je još jedno izbacivanje. Nominovani za ispadanje bili su Luna i Toma, a njih dvoje prvo su se takmičili u igri sa lopticama. Budući da je bilo nerešeno u igrici, 3 prema 3, nije bilo dupliranje glasova, tako da su odlučivali samo glasovi publike.

Toma i Luna se takmiče u igrici Printskrin: TV Pink
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Ubrzo, Ognjen je saopštio ukupne rezultate. Luna je na kraju imala 59 odsto glasova, a Toma 41 odsto. To znači da je Panić napustio "Zadrugu".
Ono što je sada poznato jeste da je jedan par iz "Zadruge", bar na kratko, rastavljen. U ovom slučaju Toma, koji je izbačen, i Mina koja je ostala u rijalitiju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

INCIDENT U EMISIJI UŽIVO Zorica krenula na Lunu, Sloba udarao, a Anabela u šoku sve gledala iz studija

Izvor: Blic, 16.Apr.2018

Luna Đogani sinoć je zajedno sa manekenom Tomom Panićem bila nominovana za izbacivanje iz "Zadruge", a glasovi gledalaca odlučili su da Toma napusti rijaliti. Tokom trajanja emisije uživo, odmah nakon što je Ognjen Amidžić saopštio rezultate, došlo je do velike svađe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.