Izvor: Press, 03.Sep.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bile su omiljene voditeljke na "Pink" televiziji, a onda su se iznenada povukle iz javnosti: Evo čime se sada bave poznate bliznakinje!

Jedna od ove dve bliznakinje je bila i učesnica popularnog rijalitija
Bliznakinje Ivana Škorić i Bojana Janković (nekada Nikolić) bile su među najpopularnijim voditeljkama tokom prošle decenije.
Njih dve su vodile popularnu emisiju "City" na "Pink" televiziji, kao i još neke emisije zabavnog karaktera.
Ta pobednica je verovatno dobila otkaz, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nije imala više posla kao stjuardesa! Šaban Šaulić žestoko opleo po Kiji!
Međutim, onda su se na iznenađenje mnogih potpuno povukle iz javnosti. Posvetile su se stvaranju porodica.
Bojana se udala za člana grupe "Beogradski sindikat" Ognjena Jankovića i sa njim dobila dve ćerke, a Ivana se udala za nekadašnjeg odbojkaša Edina Škorića i rodila mu sina i ćerku.
Edin Škorić, Foto: Promo/Pink

Ivanin i Edinov brak nije dugo potrajao, pa su se razveli. Ivana se ponovo vratila na male ekrane, pa smo imali priliku da je gledamo kao učesnicu popularnog rijalitija "Veliki brat", dok je Edin učestvovao u drugom rijalitiju "Survajver".
Ivana se potom zaposlila kao PR u Agenciji za upravljenje lukama, dok je Bojana nastavila da se bavi novinarstvom i to na "Edu TV".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.