Bila je DRUGA ĐINA u SREĆNIM LJUDIMA, a evo kako DANAS izgleda! (FOTO)

Izvor: Press, 31.Avg.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je DRUGA ĐINA u SREĆNIM LJUDIMA, a evo kako DANAS izgleda! (FOTO)

Došla je kao zamena i ostala do kraja.
Foto: Promo
Serija "Srećni ljudi" emitovala se od 1993. do 1996. godine, a nakon toga imala mnogo repriza koje su donele veći uspeh nego što su kreatori i glumci mogli da sanjaju. Jedan od likova koje su mnogi voleli bila je Đina Golubović, a nju su igrale čak dve glumice.
Na samom početku serije, Dubravka Mijatović dobila je ulogu Đine, studentkinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << medicine, koja se zaljubljuje u svog profesora sa fakulteta. Međutim, nakon 25 epizoda, Dubravka je, kako se govorilo, zbog malog honorara napustila projekat, a na njeno mesto došla je Jugoslava Drašković. Ona je tumačila ovaj lik do kraja emitovanja serije, nakon čega se povukla iz posla zbog majčinstva. 

Iako su mnogi mislili da će je gledati u raznim projektima, nje više nije bilo na malim ekranima, ali ni u filmovima, a glumica, koja je završila novosadsku Pozorišnu akademiju u klasi Radeta Šerbedžije, okrenula se porodici i privatnom biznisu, koji joj je i dalje pružao priliku da bude u filmskom svetu, ali na drugačiji način. 
 
Početkom ove godine mogli smo da je vidimo u drugom delu filma "Zona Zamfirova", a svoju ljubav ka poslu Jugoslava i dalje iskazuje u pozorištu. 
Kako ona izgleda danas, više od 20 godina nakon završetka "Srećnih ljudi", možete videti u nastavku:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sećate se doktora Popca iz "Srećnih ljudi"? Ovako izgleda danas, a da li biste ga prepoznali? (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 01.Sep.2017, 10:38

Pamtimo ga kao Kokana Prodanovića iz kultne serije „Porodično blago“, po ulozi doktora Popca u „Srećnim ljudima“, Ćirka iz „Stižu dolari“ i mnogim drugim serijama... Pogledajte kako danas izgleda Bisenijina i Đinina velika ljubav – Aleksandar Dunić.. . Fotografiju je objavio mladi...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.