Beograđanin se i ovog jula setio svog drugara iz Novog Sada

Izvor: Njuz.net, 07.Jul.2011, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin se i ovog jula setio svog drugara iz Novog Sada

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKao i većina Beograđana i Milan smatra da je Novi Sad najlepši početkom jula

BEOGRAD, 7. jul 2011, (Njuz) - Beograđanin Milan Nešić (27) i ovog jula se setio svog drugara Zdravka Stanišića (28) iz Novog Sada, kojeg je upoznao pre pet godina na letovanju u Kušadasiju. Kako se dvojica drugara nisu čuli skoro godinu dana, lepo su se ispričali da bi u jednom trenutku Zdravko pozvao Milana da svrati do Novog Sada na nekoliko dana.
- Super je Zdravko, svakog jula kad se čujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u nekom trenutku spomenem kako bi bilo lepo da se vidimo, na šta se on složi – priča Milan - Nakon toga uglavnom kažem da sam inače planirao da dođem u Novi Sad na Egzit, samo nisam siguran da li ću imati vremena da se vidimo jer imam kartu za sva četiri dana, ali nemam smeštaj, tako da svakog dana treba da vozim od Beograda i nazad – kaže Milan koji priznaje da mu nakon ovog priznanja Zdravko uglavnom ponudi da boravi kod njega tih dana što on, posle određenog dvoumljenja i ubeđivanja, na kraju ipak prihvati.
- Dobra je stvar što Zdravko živi sam u dvosobnom stanu. Pre nego što smo se upoznali, družio sam se sa Slavišom i Petrom iz Novog sada, ali ovaj prvi je živeo sa mamom, tatom, bratom i babom, a ovaj drugi se oženio pre četiri godine i sad ima blizance - otkriva Milan i kaže da neki ljudi u njegovom okruženju dovode u pitanje iskrenost njegovog druženja sa Zdravkom.
- Smeta mi što sam čuo u par navrata da se mi skoro i ne poznajemo, čak se desilo da mi je jedan poznanik rekao da se ja družim sa Zdravkom samo zbog stana u Novom Sadu. Neke stvari se jednostavno poklope. To što sam bio kod njega četiri puta na po četiri dana početkom jula, nikako ne treba povezivati sa Egzitom, iako se svaki put nekako desilo da sam bio kod Zdravka baš tokom ona četiri dana kada je trajao festival za koji sam imao kartu – priznaje Milan, koji kaže da će Zdravka pozvati jednom da dođe u Beograd tokom Beer festa, što mu svake godine obećava, ali uvek mora da otkaže jer festival pada pred ispitni rok.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.