Bekam pokazao savršeno telo u najnovijoj reklami (VIDEO)

Izvor: Press, 06.Feb.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam pokazao savršeno telo u najnovijoj reklami (VIDEO)

U reklami Bekam je prinuđen da juri po elitnom kraju Beverli Hilsa i to samo u boksericama marke "H&M "
Gaj Riči je izjavio da se Bekam odlično snašao u ovoj ulozi. " Za mene je ovaj projekat bio više od kampanje, imao sam utisak da snimam neki kratki film" dodao je britanski režiser.

Bekam (37) nije početnik kada su reklame u pitanju i radio je za mnoge svetski poznate brendove među kojima su "Armani", "Police" naočare itd... Međutim ova mu je jedna od najomiljenijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer je rekao da mu rad sa Gaj Ričijem predstavlja jedno fantastično iskustvo.

Pogledajte ovu reklamu u kojoj je ovaj svetski popularan fudbaler dokazao da i dalje izgleda fenomenalno.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEKAM ZA ŽENSKE OČI: U boksericama trčao po Los Anđelesu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2013

Reklamu za švedski modni brend "H&M", koja će nam premijerno biti prikazana večeras, režirao je slavni britanski reditelj Gaj Riči

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.