Batine zbog 30.000 evra?

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batine zbog 30.000 evra?

Slobodan Nešović Loka saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog navodnog sukoba s reperom Stefanom Đurićem Rastom

Voditelj i producent Stefan Nešović Loka dao je iskaz povodom incidenta u kom ga je navodno napao muž Ane Nikolić Stefan Đurić Rasta.

Nešović se držao prvobitne izjave iz prijave u kojoj tvrdi da je reper sa prijateljima upao u njegovu kancelariju i prebio ga zbog novca.

Rasta nije bio pozvan na saslušanje jer je on svoj iskaz dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pre mesec dana, kada je negirao da je tukao Loku, ali je prisustvovao njegov advokat.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Loka je u svom iskazu istakao još jednom da je Rasta došao kod njega da traži raskid ugovora i naplati 30.000 evra duga. Nešović je u izjavi naveo da je batine dobio nakon što je odbio da ispuni Rastine zahteve", rekao je neimenovani izvor "Kuriru".

Pošto je saradnik Ivana Ivanovića nakon incidenta završio u Urgentnom centru, sud je naložio i veštačenja  utvrđivanje stepena povrede glave koju Loka tvrdi da je zadobio.

U zavisnosti od procene sudskog veštaka, da li su nanete povrede teške ili lake, biće određeno da li će Rasta biti krivično gonjen ili ne.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

LOKA SASLUSAN Rasta mi je razbio glavu zbog 30.000 evra

Izvor: medio.rs, 13.Jun.2017

Slobodan Nešović ponovio da se sa Stefanom Đurićem sukobio jer je odbio da raskine ugovor..Slobodan Nešović Loka juče je saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu povodom incidenta u kom ga je navodno napao Stefan Đurić Rasta...Kako Kurir nezvanično saznaje, Loka, koji je došao u pratnji advokata,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.