Slobodan Nešović Loka: Rasta mi tražio 30.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2017, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Nešović Loka: Rasta mi tražio 30.000 evra

U Tužilaštvu saslušan direktor agencije "Maskom", koji je ostao pri pri tvrdnji da ga napao reper Stefan Đurić Rasta sa još nekoliko osoba SLOBODAN Nešović Loka, direktor agencije "Maskom", u ponedeljak je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je, kako saznajemo, ostao pri tvrdnji iz krivične prijave, da ga je reper Stefan Đurić Rasta sa još nekoliko osoba napao u prostorijama agencije 18. aprila. Tom prilikom zadobio je povrede, a Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je zatražilo da se one veštače, nakon čega će doneti odluku o daljem toku postupka. - Đurić je došao kod mene, zatražio da raskinemo ugovor i da mu isplatim 30.000 evra - kazao je Nešović na saslušanju. - Kada sam odbio, jer sam smatrao da za to nema nikakve osnove, napali su me i naneli mi povrede.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Batine zbog 30.000 evra?

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017

Slobodan Nešović Loka saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog navodnog sukoba s reperom Stefanom Đurićem Rastom..Voditelj i producent Stefan Nešović Loka dao je iskaz povodom incidenta u kom ga je navodno napao muž Ane Nikolić Stefan Đurić Rasta...Nešović se držao prvobitne izjave iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.