Baku iz Ivanjice je unuk pretvorio u holivudsku divu i internet je stao

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2021, 07:45

Baku iz Ivanjice je unuk pretvorio u holivudsku divu i internet je stao

Mladi umetnik Aleksandar Dramićanin je odlučio da malo ulepša svoju baku. Fotografije je podelio na društvenim mrežama, a onda su komplimenti počeli da stižu
Modni umetnik, frizer i šminker, Aleksandar Dramićanin je prošle godine, tokom karantina odlučio da „sredi“ svoju baku Miloratku (86) koja inače živi u jednom selu kraj Ivanjice.
Baka koja inače stalno nosi marame, ofarbana i našminkana, u trenu se pretvorila u neverovatnu lepoticu, a da toga nije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bila ni svesna.
„Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno naterao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe,“ ispričao je Aleksandar za Noizz.
Kada je fotografije podelio na drušvenim mrežama, komplimenti su počeli da pristižu:
Rasplakah se, podseti me na moju baku“, „Baka je ozbiljan car!“, „Kako lepa žena…“
Uverite se sami u neverovatnu sposobnost ovog umetnika:





The post Baku iz Ivanjice je unuk pretvorio u holivudsku divu i internet je stao appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Dramićanin našminkao svoju baku! Prvi put u životu sređena!

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2021

Aleksandar Dramićanin našminkao svoju baku! Prvi put u životu sređena! Baka koja inače stalno nosi marame, ofarbana i našminkana, u trenu se pretvorila u neverovatnu lepoticu, a da toga nije bila ni svesna...Modni umetnik, frizer i šminker, Aleksandar Dramićanin je prošle godine, tokom karantina...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.