Izvor: Blic, 02.Jun.2023, 23:31

BRENA I SENIDAH OKUPILE POZNATE Marija Kilibarda u crnom odelu ispod kog je imala SAMO TOP, a evo ko je još došao na koncert (FOTO)

Lepa Brena i Senidah večeras su pevale za beogradsku publiku na RedBull SoundClash koji se održava na Donjem Kalemegdanu, a poznate ličnosti došle su da isprate njihov spektakl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVAKO SE BRENA PONAŠA KAD KAMERE NISU UPALJENE Voditeljka otkrila kako se pevačica OPHODI PREMA OSOBLJU: "Bilo je 1 ujutru, svi smo bili mrtvi" (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Jun.2023, 08:11

Voditeljka Marija Kilibarda bila je domaćin RedBull SoundClash koji se sinoć održao na Donjem Kalemegdanu, a na kojem su pevale pevačice Lepa Brena i Senida.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.