LEPA BRENA OFARBALA KOSU: Više ne izgleda isto, odlučila se na drastičnu promenu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 20:49

LEPA BRENA OFARBALA KOSU: Više ne izgleda isto, odlučila se na drastičnu promenu! (FOTO)

Ovo je mnoge iznenadilo!

Na Donjem Kalemegdanu večeras Senida i Lepa Brena ukrštaju svoje glasove i spremaju nam veliki spektakl, a kapaciteti za Red Bull SoundClash su još pre nekoliko dana bili gotovo popunjeni.

Kroz 5 uzbuljivih rundi imaćemo priliku da čujemo kako se snalaze u drugim žanrovima, a publiku očekuju razne zanimljive situacije i iznenađenja, a Lepa Brena se potrudila da sve iznenadi i svojim izgledom.

Ona se pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u crnoj košulji i kožnim pantalonama, a ono što je svima zapalo za oko je svakako njena kosa.

Pevačica se sada odlučila za paž frizuru, a ovoga puta je pola kose ofarbala u okean plavu boju, što je mnoge iznenadilo.

Pevačica je poznata kao neko ko svuda stiže na vreme i važi ua jednog od najvećih profesionalaca na estradi, pa ne čudi što je tamo stigla među prvima.

Ona je na događaj došla u "rols rojsu", a moglo se reći da je odlično raspoložena.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

A post shared by Srbija Danas (@srbijadanas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEBO PALAVA BOJA KOSE Lepa Brena iznenadila izgledom - u ovakvom izdanju je javnost JOŠ NIJE VIDELA: Sve oči uprte u nju (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Jun.2023

Muzička diva Lepa Brena večeras nastupa sa mlađom koleginicom Senidom na RedBull SoundClash koji se održava na Donjem Kalemegdanu, a za spektakularni šou pevačica je je spremila i posebno izdanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.