BRAVURA U MIHINOM STILU Kolarov skinuo paučinu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVURA U MIHINOM STILU Kolarov skinuo paučinu (VIDEO)

Nekada je majstor za slobodne udarce na “čizmi” bio Siniša Mihajlović, a nasledio ga je Aleksandar Kolarov. Kapiten reprezentacije Srbije skinuo je paučinu sa gola Đenove u prvom kolu Serije A.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Inter – Leće je 1.75. Utakmica se igra u ponedeljak od 20.45 na “Đuzepe Meaci”.
Posle prvih 45 minuta bilo je 2:2 na Olimpiku, a onda je u 49. minutu Srbin sa 25 metzara postigao golčinu. Lopta se od prečke odbila u gol. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Nije ušla u mrežu, ali se na snimku videlo da je celim obimom prešla gol liniju.
Kolarov je godinama u sukou sa navijačima Rome, koji mu nisu oprostili igranje za gradskog rivala Lacio. On ih je samo pogledao, nasmešio im se i kao da im je rekao “E, sad ćete da me volite”.
Roma trenutno vodi sa 3:2.
Kolarov’un, Roma’yı öne geçiren golü pic.twitter.com/Cs9GqZAJym
— Feneronline (@Fener10line) August 25, 2019



The post BRAVURA U MIHINOM STILU Kolarov skinuo paučinu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bum-bum Kolarov jači i od gol-tehnologije, pogledajte novu "lepoticu"! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019

Fantastičan pogodak kapitena Srbije na večerašnjem meču...Fantastičan meč gledamo u Rimu večeras!..Roma je do odlaska na odmor dva puta vodila protiv Đenove, međutim "grifoni" su znali da odgovore na pravi način i na poluvreme odu sa rezultatom 2:2...U drugom poluvremenu je na scenu stupio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.