BEZ PANIKE Kapetan se slučajno zaključao van kokpita tokom leta

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PANIKE Kapetan se slučajno zaključao van kokpita tokom leta

Putnicima jedne američke aviokompanije se na letu od Mineapolisa do Las Vegasa dogodila jedna neverovatna situacija. U jednom trenutku su putnici u prolazu ugledali pilota koji im je objasnio da je, nakon što je otišao do toaleta, shvatio da su vrata kabine ostala zaglavljena i da ne može da se vrati na svoje mesto.

Talas neverice i, kako očevici kažu, konfuzije, proširio se ubrzo poput zaraze u avionu na liniji Mineapolis-Las Vegas.

Pilot je uspeo da iskontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situaciju i smirenim tonom objasnio putnicima da je došlo do manjeg kvara na vratima kabine i da će kopilot bezbedno spustiti avion na zemlju.

Nakon što je letelica bezbedno sletela, svih 168 putnika je "burnim i iskrenim" aplauzom pozdravilo kopilota. Niko od putnika ni osoblja nije povređen prilikom prinudnog sletanja.

VIDEO > Pilot se obraća zbunjenim putnicima:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.