Azija Arđento izbačena iz X Faktora

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azija Arđento izbačena iz "X Faktora"

Italijanska glumica i redateljka Azija Arđento, jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg italijanskog televizijskog šoua.

Organizatori italijanske verzije "X Faktora", takmičarske emisije u pevanju, objavili su da Arđento više neće biti u žiriju.

"U dogovoru sa Azijom odlučili smo da prekinemo našu saradnju kako bi takmičare zaštitili od afere koja s njima nema veze i što bi samo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << skretalo pažnju", napisali su producenti u tvitu.

Njujork Tajms je prošlog meseca objavio da je Arđento platila 380.000 dolara glumcu Džimiju Benetu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u kalifornijskom hotelu 2013. godine, kada je imao 17 godina.

 Po kalifornijskom zakonu, legalna starost za pristanak na seks iznosi 18 godina.

Arđento je demantovala "bilo kakve seksualne odnose", ali je kasnije rekla da je njen bivši partner, slavni kuvar Entoni Burdejn dao novac Benetu da mu pomogne sa "ozbiljnim finansijskim problemima".

Arđento je bila jedna od prvih glumica koja je prijavila holivudskog producenta Harvija Vajnstina prošle godine i započela pokret #MeToo protiv seksualnog zlostavljanja u svetu zabave i šire.

Optužila je Vajnstina za silovanje 1997, kada je imala 21 godinu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Glumica dobila otkaz nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Izvor: B92, 08.Sep.2018, 09:25

Italijanska glumica i rediteljka Asija Arđento, jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg italijanskog televizijskog šou programa...Organizatori italijanske verzije "X Factora", takmičarske emisije u pevanju, objavili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.