Glumica dobila otkaz nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Italijanska glumica i rediteljka Asija Arđento, jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg italijanskog televizijskog šou programa.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.09.2018.

09:20

Glumica dobila otkaz nakon optužbi za seksualno zlostavljanje
Foto: Getty

Organizatori italijanske verzije "X Factora", takmičarske emisije u pevanju, objavili su, naime, da Arđento više neće biti u žiriju.

"U dogovoru s Asijom odlučili smo da prekinemo našu saradnju kako bi takmičare zaštitili od afere koja s njima nema veze, i što bi samo skretalo pažnju", napisali su producenti u tvitu, prenosi Hina.

List Njujork Tajms je prošlog meseca objavio da je Arđento platila 380.000 dolara glumcu Džimiju Benetu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u jednom kalifornijskom hotelu 2013. kada je imao 17 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

11 h

Podeli: