AVIONOM S KRAJA NA KRAJ LA ZA ČETIRI DOLARA!

Izvor: Kurir, 15.Jul.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVIONOM S KRAJA NA KRAJ LA ZA ČETIRI DOLARA!

LOS ANĐELES - Za pojedine stanovnike Los Anđelesa najbolji način da izbegnu najavljeni "karmagedon" - saobraćajne gužve koje će neminovno nastati tokom vikenda nakon zatvaranja jedne od vitalnih saobraćajnica zbog 48-časovnih radova, jeste da se kreću avionom.

Naime, kompanija "Džetblu ervejz" nudi specijalne non-stop letove između aerodroma Long Bič na jugu i Bob Houp na severu Los Anđelesa tokom cele subote, tj. prvog dana zatvaranja autoputa 405 koji se pored obale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pruža celom dužinom grada.

Karta za let u jednom smeru košta četiri dolara, a za dolar više putnici mogu sebi da priušte nešto od pogodnosti prve klase - više prostora za noge i prvenstvo prilikom ulaza u avion.

"Pomažemo stanovnicima Los Anđelesa da izbegnu najavljeni haos i uživaju u koloni ili plaži bez da upadaju u saobraćajne gužve", navode u kompaniji "Džetblu", prenosi Rojters.

Ponuda je očigledno naišla na veliko odobravanje jer su karte za sve letove rasprodate u roku od svega dva sata.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog "karmagedona" avionom kroz grad

Izvor: B92, 15.Jul.2011

Za pojedine stanovnike Los Anđelesa najbolji način da izbegnu najavljeni "karmagedon" - saobraćajne gužve koje će neminovno nastati tokom vikenda nakon zatvaranja jedne od vitalnih saobraćajnica zbog 48-časovnih radova, je da se kreću avionom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.