Arapski princ ponudio Kim Kardašijan milion dolara da provede noć sa njim i - pristala je!

Izvor: 24sata, 13.Dec.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapski princ ponudio Kim Kardašijan milion dolara da provede noć sa njim i - pristala je!

Princ Adel Al-Otaibi je Kim Kardašijan pre nekoliko nedelja ponudio milion dolara da provede noć sa njim. Ponudu joj je postavio pored jednog "selfija" koji je okačila na Instagram.

To ne bi bilo toliko neobično da prijatelji ne tvrde da je Kim Kardašijan (34) pristala i da će u januaru biti prinčeva posebna gošća u Saudijskoj Arabiji.

Supruga Kanje Vesta (37) i mama male Nort (1) već je pristala da izađe s muškarcem, koji joj nije partner, u zamenu za novac. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Prošle godine bila je pratilja milijarderu Ričardu Lugneru (81) na tradicionalnim bečkom balu. Platio joj je 500.000 dolara, a kasnije je zažalio jer mu je bila jako dosadna, a nije htela ni da pleše s njim. Starleta je tvrdila da je austrijski građevinski preduzetnik prema njoj bio agresivan i grub i da je pokušao da je namami da ostanu sami zajedno.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arapski princ ponudio Kim Kardašijan milion dolara da provede noć sa njim i - pristala je!

Izvor: Blic, 13.Dec.2014

Princ Adel Al-Otaibi je Kim Kardašijan pre nekoliko nedelja ponudio milion dolara da provede noć sa njim. Ponudu joj je postavio pored jednog selfija koji je objavila na Instagramu...To ne bi bilo toliko neobično da prijatelji ne tvrde da je Kim Kardašijan (34) pistala i da će u januaru biti prinčeva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.