Adriana Lima i Marko Jarić odmarali na plaži u Majamiju

Izvor: S media, 24.Avg.2010, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adriana Lima i Marko Jarić odmarali na plaži u Majamiju

Brazilska lepotica Adriana Lima odmarala je na plaži u Majamiju sa suprugom Markom Jarićem. Nama je, svakako, interesantno njeno pojavljivanje u bikiniju. Mada, ni nakon što je obukla šorts i majicu, nije ništa manje atraktivna.

Bračni par je uživao izležavajući se na plaži, ali nisu se posebno obradovali paparacima. Inače Adriana i Marko u Miami Beachu kupili su kuću od 700 metara kvadratnih, koju su platili devet miliona dolara.

Kuća koja je izgrađena 1958. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uređena je u kolonijalnom stilu i nalazi se na privatnom ostrvu Indian Krik, u blizini Miami Beacha. Na ostrvu se nalaze samo 32 poseda sa zasebnim plažama. Srpski košarkaš i njegova supruga dobro su profitirali od ekonomske krize - naime, vila koja se prvi put pojavila na tržištu u aprilu, prvobitno je koštala 12,9 miliona dolara, cena je zatim spuštena na 10,9 miliona, a Marko i Adriana su je na kraju kupili za devet miliona dolara.

Izvor: S media, Sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.