Adrijana i  Marko odmaraju u Majamiju

Izvor: Blic, 24.Avg.2010, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana i Marko odmaraju u Majamiju

Brazilska manekenka Adrijana Lima i njen suprug Marko Jarić pronašli su tokom proteklog vikenda malo vremena da se osame i uživaju na plaži u Majamiju. Bračni par Lima-Jarić proveo je opušteni dan na plaži, ne obazirući se na poglede znatiželjnika, ali su im zato zasmetali paparaci zbog kojih se Andrijana malo namrštila, kada je shvatila da je fotografišu u trenutku dok se skidala u kupaći.

Adrijana i Marko kupali su se i sunčali, uživajući u retkim trenucima samoće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez svoje ćerkice Valentine. Adrijana je nosila tamnoljubičasti bikini u kome je njeno savršeno telo došlo do izražaja, a na licu nije imala ni gram šminke.

Koliko je atraktivna Brazilka opuštena govori i odeća u kojoj je došla na plažu, šorc od džinsa i bela pamučna majica, za razliku od njenih koleginica koje se i na plaži razmeću dizajniranom garderobom.

Inače, njih dvoje su odseli u hotelu „W", koji je poznato i omiljeno okupljalište raznih poznatih ličnosti u Majamiju. Par je sedeo na terasi hotela ispijajući popodnevnu kafu sve do trenutka kada su primetili da ih ponovo vrebaju fotografi, a zatim su se povukli u sobu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adriana Lima i Marko Jarić odmarali na plaži u Majamiju

Izvor: S media, 24.Avg.2010

Brazilska lepotica Adriana Lima odmarala je na plaži u Majamiju sa suprugom Markom Jarićem. Nama je, svakako, interesantno njeno pojavljivanje u bikiniju. Mada, ni nakon što je obukla šorts i majicu, nije ništa manje atraktivna...Bračni par je uživao izležavajući se na plaži, ali nisu se posebno...

Nastavak na S media...

Bračni par Lima- Jarić odmara u Majamiju

Izvor: Svet, 24.Avg.2010

Brazilska manekenka Adrijana Lima i njen suprug Marko Jarić pronašli su tokom proteklog vikenda malo vremena da se osame i uživaju na plaži u Majamiju. Bračni par Lima-Jarić proveo je opušteni dan na plaži, ne obazirući se na poglede znatiželjnika, ali su im zato zasmetali paparaci zbog kojih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.