AU, KAKAV MALER - Nije ni znao da je OSVOJIO DŽEKPOT od 230.000 DOLARA, jer se POKVARILA SLOT MAŠINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 09:37

AU, KAKAV MALER - Nije ni znao da je OSVOJIO DŽEKPOT od 230.000 DOLARA, jer se POKVARILA SLOT MAŠINA

U trenutku kada je greška primećena, osoblje kazina nije moglo da identifikuje čoveka koji je bio van države.

Turista u Las Vegasu je navodno prošlog meseca osvojio džekpot na automatu, ali nikada nije obavešten zbog kvara na aparatu, prema zvaničnicima igara na sreću.

Sada, nakon iscrpne pretrage, Odbor za kontrolu igara na sreću Nevade (NGCB) kaže da je identifikovao pobednika nagrade od skoro 230.000 dolara.

8 januara, čovek, koga su zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije identifikovali kao Robert Tejlor izArizone, igrao je automat u "Treasure Island Hotel and Casino". Zbog greške u komunikaciji, prema zvaničnicima za igre na sreću, slot mašina je pokvarila rad i nije obavestila Tejlora ili osoblje kazina da je on pobednik.

Odbor za ige je izvršio iscrpnu pretragu kako bi se uverio da će čoveku biti dodeljena nagrada.

Kako bi identifikovali pobednika, službenici za igre na sreću pregledali su sate video-nadzora iz nekoliko kazina, intervjuisali svedoke, prešli kroz elektronske zapise o kupovini, pa čak i analizirali podatke o udelu u vožnji koje su obezbedili Uprava za transport Nevade i kompanija za deljenje vožnje, navodi se u saopštenju za javnost piše CNN

- Odbor za kontrolu igara na sreću Nevade je zadužen za striktno regulisanje industrije igara na sreću, zaštitu javnosti igara na sreću i osiguravanje da industrija koristi državi Nevadi - rekao je James Taylor šef odeljenja odbora za sprovođenje zakona, u vestima

- Pohvaljujem agente Odeljenja za sprovođenje zakona, posebno agenta Dana Nukija, što su obezbedili da poverenje javnosti u industriju igara i dalje bude snažno tako što su proveli bezbroj sati tokom dve nedelje kako bi osigurali da se osvajaču dodeli dobitak koji mu se duguje - rekao je James Taylor

Robert Tejlor se već vratio kući kada je prošle nedelje obavešten o svom dobitku, navodi se u saopštenju. Zvaničnici igara na sreću rekli su da će se vratiti u Vegas da pokupi svoju zaostalu nagradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.