7 modnih zapovesti Ane Vintur koje svaka žena treba da čuje

Izvor: 011vodič.com, 04.Apr.2020, 16:10

7 modnih zapovesti Ane Vintur koje svaka žena treba da čuje

Da je njeno mišljenje i više nego cenjeno, govori činjenica da su modni dizajneri vrlo često menjali svoje kolekcije zbog njenih kritika.
Photo: Instagram/Printscreen
A osim što je cenjena, Ana Vintur je veoma stroga modna kritičarka koja svoje savete i kritike ne deli dok dobro ne razmisli i ne odluči da čvrsto stoji iza svojih reči koje su zakon u modnom svetu.
Ove modne zapovesti su bezvremenske i svaka žena kojoj je stalo do stila bi trebalo da ih primenjuje.  >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
1. Umesto trendova birajte klasiku
Photo: Instagram/Printscreen
Ne dopustite da vam ormar postane krcat prolaznim trendovima. Radije investirajte u dobru staru klasiku koja je uvek u modi. 
2. Ostanite verni obući i odeći koja vam dobro pristaje
Photo: Instagram/Printscreen
Nemojte previše da eksperimentišete i držite se komada koji vam uistinu najbolje pristaju. 
3. Izbegavajte fluorescentne boje
Photo: Instagram/Printscreen
Vintur ne izbegava boje i veoma često možemo da je vidimo u kombinaciji jakih boja. Međutim, za fluorescentne komade u njenom ormaru nema mesta i ona smatra da bi svi trebalo da ih zaobilaze u širokom luku. 
4. Reciklirajte odeću
Photo:  Instagram/Printscreen
Ovaj savet, osim Ane Vintur, dala nam je i vojvotkinja Kejt Midlton koju često možemo da vidimo u istoj odeći i obući.
Naravno, zabavno je da se poigrate se s novim komadima odeće, ali nemojte da dopustite da vam oni zamene komade u kojima se osećate najbolje i koji vam pristaju kao saliveni. 
5. Izbegavajte logotipe i natpise na odeći
Photo: Instagram/Printscreen
Oni samo odvlače pažnju od kroja, dezena i boje odeće i vrlo je moguće da ćete da ih se zasitite mnogo pre nego klasičnih komada sa suptilnim logom koje možete kombinujete  uz više stvari. 
6. Birajte odeću koja će laskati vašoj figuri
Photo: Instagram/Printscreen
Izvucite ono najbolje iz odeće koju kupujete i pripazite da vam kroj koji ste izabrale zaista istakne atribute vaše linije. 
7. Izbegavajte veštačke materijale
Photo: Instagram/Printscreen
Osim što loše izgledaju, nisu dobri za kožu. Vintur savetuje da ne investirate svoj novac u materijale poput najlona i da uvek date prednost prirodnim materijalima poput svile, lana, pamuka. 

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.