6 čudnih stvari koje nam se dešavaju u snu i remete naš odmor

Izvor: 011vodič.com, 19.Jan.2021, 12:22

6 čudnih stvari koje nam se dešavaju u snu i remete naš odmor

Svi volimo da se dobro naspavamo i imamo mirne i lepe snove, međutim nije uvek baš tako, ali dešava se da tokom sna doživimo i neke čudne stvari zbog kojih možemo nakon buđenja da se osećamo veoma čudno.
 Foto: ShutterStock
Sindrom glave koja eksplodira Osoba se budi zbog snažne „eksplozije“ u glavi. Može da čuje zvukove ili da vidi bljesak. Iako nije opasno, stvarno je zastrašujuće.
 Snovi koji se ponavljaju Često su povezani sa našim životom. Mozak ih stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ponavlja. Nema pravog objašnjenja, ali se veruje da se snovi ponavljaju kako bismo mogli da se suočimo sa njima.
Paraliza sna Vreme kada se probudite, ali ne možete da pomerate mišiće niti razgovarate. Znate da je vaš um budan, ali vaše telo nije. Iako traje samo nekoliko sekundi, može biti zastrašujuće.
 Foto: ShutterStock
Pričanje u snu Čest fenomen i traje oko 30 sekundi. Obično se javlja u prva dva sata sna. Nije opasno, ali je neprijatno za ljude koji spavaju pored vas.
Vantelesno iskustvo Naziva se neuropsihološkim fenomenom. U ovom slučaju osoba se vidi izvan tela — svest je izvan tela i može da vidi telo kako leži na krevetu. 
Mesečarenje Fenomen kad vaša svest spava, ali je telo budno. Tako, tokom spavanja, ljudi hodaju i čak mogu da napuste svoju kuću. Kada se osoba probudi, ne seća se ničega.



The post 6 čudnih stvari koje nam se dešavaju u snu i remete naš odmor appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.