Izvor: Piplmetar.rs, 13.Apr.2024, 17:30

5 najefikasnijih trikova za šminkanje spuštenih kapaka uz koje ćete izgledati mlađe

Imate spuštene kapke? Evo kako da ih podignemo mejkapom. Ovo je 5 najefikasnijih trikova za šminkanje spuštenih kapaka
Ptoza očnih kapaka, fenomen koji je uobičajeno poznat kao spušteni kapci, može početi da se manifestuje kod ljudi različitog uzrasta, iako je češća kod starijih odraslih osoba i, generalno, postaje očiglednija nakon 40. godine. Ovo stanje je uzrokovano različitim faktorima, uključujući prirodno starenje kože i mišića oko očiju, gubitak elastičnosti i čvrstine, kao i genetski faktori i životne navike.
Kako podući šminkom spuštene kapke? Spušteni kapci ne utiču samo na izgled očiju, već mogu imati i implikacije na vid i samopoštovanje. Za mnoge žene ovo stanje može predstavljati...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.