Izvor: RTS, 04.Nov.2023, 21:11

Биљани рачун од 27 динара донео стан: Сањам од 15. године свој стан

Добитница трособног стана у наградној игри "Узми рачун и победи" Биљана Јовановић каже за РТС да ни у најлуђим сновима није сањала да ће добити стан. Поручује свима да шаљу рачуне.
Биљани Јовановић је рачун од свега 27 динара донео срећу и постала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је власница трособног стана у Блоку 63 на Новом Београду.
Наводи да јој је комшиница јавила да је срећна добитница.
“Нисам ни сањала, нисам ни гледала. Ко ће у толиким милионима да добије“, каже Биљана.
Истиче да не зна шта је купила за 27 динара, колики је износ добитног рачуна. “Не знам ни шта сам купила, важно је да сам сваки рачун куцала“, додаје Биљана.
Каже да је стално играла и слала рачуне.
“Од 15. године сањам да имам свој лични стан. Извините, можда и не знам шта причам, али не знам ни где се налазим. Узбуђење је велико. Попила сам и лек за смирење", поручује Јовановићева.
Биљана има 63 године и радила је некада у "Здрављу", а за десет месеци постаће пензионерка. Истиче да ће стан добро да дође. На питање шта ће да ради са станом, каже: "Ваљда ћу да будем Београђанка, не знам. Сад не знам још ни да имам стан."
Поручила је свима да учествују у наградној игри.
"Људи, шаљите. Ја нисам ни сањала, ни гледала извлачење. Ма ни у најлуђим сновима нисам ни помислила да ћу можда да добијем, па сам добила", наглашава срећна добитница Биљана.
У четвртом извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи", поред Биљане Јовановић, стан је добила и Бранка Аврамовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.