Izvor: RTS, 14.Mar.2024, 09:42

Експлозија у центру за обуку ФБИ-ја у Калифорнији, повређено 16 особа

Шеснаест људи је повређено током експлозије у центру за обуку америчког Федералног бироа за истраге (ФБИ), у граду Ирвајну у јужној Калифорнији, саопштили су званичници.
Већина повређених пуштена је из болнице након што су прегледани, док су три >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << особе задржане у болници - две су задобиле повреде ногу, а једна леђа.
"Тринаест повреда било је због последица детонације, што је резултирало вртоглавицом и боловима у ушима", саопштило је Одељење шефира округа Оринџ (ОЦСД). 
Инцидент се догодио јуче у 12.45 по локалном времену, на регионалном полигону за тактичку обуку "Џери Кроу" у калифорнијском граду Ирвајну, саопштила полиција округа Оринџ која је навела да се експлозија десила у затвореном простору док су специјалне снаге изводиле заједничку вежбу са члановима тима за деактивирање бомби.
Према првим информацијама експлодирала је нека врста канистера, при чему се запалила мања зграда коју је полиција одмах оградила. 
Још увек није познато због чега је канистер експлодирао.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.