ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ! СВА БРУТАЛНОСТ ВУЧИЋЕВЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ногом на главу демонстранта (ВИДЕО)

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2020, 07:38

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ! СВА БРУТАЛНОСТ ВУЧИЋЕВЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ногом на главу демонстранта (ВИДЕО)

Бруталност Вучићеве полиције (Фото: принтскрин)



Српска полиција разбила је ноћас демонстрације које су јуче касно поподне организоване на платоу испред Скупштине Србије, а које су кулиминирале јуришом на зграду Током полицијске акције одређени број >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << демонстраната је ухапшен, а сцене хапшења су многе подсетиле на сцене хапшења Џорџа Флојда што је у Сједињеним Државама изазвало бруталне немире.
Kakav kukavičluk! Navodno vezivanje pertle i udarac čoveka koji leži… pic.twitter.com/k7O9znEbF0
— Jelena (@unmondina) July 8, 2020
У акцији су учествовали и полицајци у цивилу, а поједине сцене хапшења убрзо су освануле на друштвеним мрежама, посебно оне у којима полицајац коленом клечи на врату ухапшеног или му патиком притиска главу док приведени лежи на земљи са рукама на леђима.
Осим што су ухапшеном главу притисли патиком, полицајци су наставили да га малтретирају. Тако се на снимку телевизије Н1 види како полицајац се сагиње да веже пертлу и том приликом руком по глави удара приведеног.
“Ovo vam neće proći…” pic.twitter.com/J32SgazAna
— Igor Jurić (@lojzija) July 8, 2020
Ове сцене многе су асоцирале на полицијску бруталност у САД због чега је дошло до крвавих немира широм Америке.
Да ли ће неко од полицајаца одговарати због оваквих бруталних мера приликом хапшења учесника демонстрација остаје да се види.
Још бруталности Вучићеве полиције са синоћног протеста погледајте ОВДЕ.
Nova.rs




The post ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ! СВА БРУТАЛНОСТ ВУЧИЋЕВЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ногом на главу демонстранта (ВИДЕО) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.