Izvor: RTS, 09.Sep.2023, 17:57

Два дечака повређена у Чачку и Београду, обојица возили бицикл

Тешко повређени малолетни бициклиста најпре је примљен у чачанску болницу, али је због тежине повреда дечак у пратњи медицинске екипе превезен у Крагујевац. У Улици браће Јерковић у Београду аутомобил оборио дечака, који је превезен у болницу.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Током поподнева у Ургентно-пријемну службу Опште болнице у Чачку у пратњи службе хитне помоћи, примљена је малолетна мушка особа повређена као бициклиста.
Због тежине повреда дечак је у пратњи медицинске екипе транспортован на даље лечење у УКЦ Крагујевац, саопштавају из Опште болнице у Чачку.
У саобраћајној незгоди која се догодила у Улици Браће Јерковић у Београду, око 15 сати, повређен је дечак стар 10 година.
Како сазнаје Танјуг, дечака који је возио бицикл оборио је ауто. Дете је екипа Хитне помоћи превезла у болницу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.