Izvor: RTS, 17.Jun.2023, 15:58

Ватрени обрачун миграната на периферији Суботице, рањена тројица

Тројица миграната су рањена у ватреном обрачуну две групе миграната који се догодио око 14 часова у шуми на периферији Суботице, потврђено је РТС-у у Полицијској управи у Суботици.
Три особе са прострелним ранама груди и стомака примљене су у суботичку >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << болницу и дежурни лекари су им пружили неопходну медицинску помоћ, сазнаје РТС.
Грађани који живе у близини Тресетишта, шумовитог предела у близини српско-мађарске границе, објавили су на друштвеним мрежама да се из шуме чује рафална паљба.
У полицији наводе да су појачане полицијске снаге присутне на терену.
Шоралов: Интензивиране акције на контроли миграната довеле до револта кријумчарских група Поводом инцидента у Суботици, на Фејсбуку се огласио начелник Севернобачког округа Бојан Шоралов који је оценио да су интензивиране акције надлежних органа на контроли ирегуларних миграната довеле до великог револта кријумчарских група и ватреног обрачуна.

"Наставиће се са предузимањем свих потребних мера и радњи у циљу онемогућавања боравка и преласка ирегуларних миграната у граничном појасу подручја града Суботице, као и уклањања свих евентуално до сад подигнутих наформалних кампова", навео је начелник Севернобачког округа.
Шоралов тврди да је број ирегуларних миграната у Суботици драстично мањи него раније, што изазива велику нервозу код кријумчара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.