Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 15:50

Начелник психијатрије у болници у Лесковцу поднео оставку због фотографија са репликама оружја

Начелник психијатрије Опште болнице у Лесковцу Горан Тојага поднео је оставку, потврђено је РТС-у. Оставку је, како се наводи из болнице, поднео из моралних разлога због фотографија са репликама оружја на друштвеној мрежи "Фејсбук".
Због старих, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << али сада актуелизованих фотографија с репликама оружја на Фејсбуку, начелник психијатрије у Лесковцу Горан Тојага из моралних разлога поднео је оставку, потврдио је за РТС директор Опште болнице у Лесковцу Небојша Димитријевић.
Министарка здравља Даница Грујичић је раније у телефонском разговору рекла директору лесковачке Опште болнице да предузме неке мере поводом тих фотографија које су се делиле на друштвеним мрежама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.