Izvor: RTS, 29.Feb.2024, 16:22

Преминула породиља у Нишу

Тридесетогодишња породиља преминула је у Клиници за гинекологију у нишу, након што јој је претходно урађен царски рез у лесковачкој болници.
Пацијенткиња Д. Л. 1993. из Опште болнице Лесковац примљена је дана 28. 2. 2024. у 15.34 на Клинику за гинекологију >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ниш након претходно урађеног царског реза у Општој болници у Лесковцу, а због сумње на крварење у трбуху.
Пацијенткиња је на пријему била у изузетно тешком општем стању. Након клиничког и УЗ прегледа пацијенткиња се пребацује у јединицу интензивне неге Клинике за гинекологију и акушерство. Приступљено је лабораторијској обради, реанимацији и припреми за хитан хируршки захват.
Упркос хитном хируршком захвату и напорима дежурне екипе гинеколога и анестезиолога, пацијенткиња је у јутарњим сатима у 6.50 преминула.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.