Izvor: RTS, 24.Feb.2024, 18:28

Јаков Милатовић поднео оставку на све функције у Покрету Европа сад

Заменик председника Покрета Европа сад и актуелни председник Црне Горе Јаков Милатовић поднео је оставку на све функције у Покрету Европа сад.
Јаков Милатовић је објавио на друштвеним мрежама да је досадашњи начин рада супротан обећаном и вредностима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << које је имао на уму приликом стварања ПЕС-а.

"Приликом оснивања Покрета Европа сад, грађанима смо обећали транспарентност у раду, рационалан и аргументован дијалог о политикама које су инклузивне и одрживе. Истовремено, обећали смо да ће компетенције и лични интегритет представљати одлучујуће факторе при запошљавању и напредовању. Такође, обећали смо другачију политичку културу утемељену на уважавању различитости и афирмисању европских вриједности", указао је Милатовић. 
Поручио је да ће Покрет Европа сад остати важан део у његовом животу.
"Заједно смо заједно исписивали историју демократских промјена у земљи. Као и до сада, искључиво вођен интересима грађана, као Предсједник Црне Горе све своје капацитете усмјерићу ка реализацији кључних државних приоритета", закључио је Милатовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.