Izvor: RTS, 20.Jan.2024, 22:19

Одређен притвор гинекологу из Сремске Митровице осумњиченом за акушерско насиље

Гинекологу М. М. из Опште болнице у Сремској Митровици осумњиченом за акушерско насиље над породиљом у тој болници 12. јануара одређен је притвор, потврђено је у Вишем јавном тужилаштву (ВЈТ) у Сремској Митровици.
У ВЈТ у Сремској Митровици је, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << како је потврђено Танјугу, приведен М. М. лекар специјалиста гинекологије и акушерства у Општој болници у Сремској Митровици, због кривичног дела Тешко дело против здравља људи јер постоје основи сумње да је извршио ово кривично дело 12. јануара у Општој болници у Сремској Митровици.
Осумњичени је саслушан, након чега му је суд, по предлогу тужилаштва, одредио притвор због опасности од ометања поступка утицајем на сведоке, опасности да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело и због узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.
Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици наставља истрагу у овом предмету.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици ухапсили су у петак М. М. (1979), лекара Опште болнице у Сремској Митровици, због сумње да је извршио кривично дело - Тешко дело против здравља људи.
Породиља из Опште болнице у Сремској Митровици претходно је на Фејсбуку објавила да је М. М. одговоран за смрт њене бебе. Она је у објави, између осталог, навела да јој је лекар током порођаја нанео физичке повреде, да јој је претио и вређао је на националној основи. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.