Izvor: RTS, 31.Dec.2023, 14:38

Честитке поводом новогодишњих празника

Државни званичници честитали су грађанима Србије новогодишње празнике.
Ана Брнабић грађанима Србије је у 2024. години пожелела личну и породичну срећу, добро здравље, поштовање и пуно успеха, и да година пред нама буде година стабилности, напретка >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и даљег развоја, саопштено је из Владе Србије.
"Уверена сам да ћемо додатним залагањем и радом у наредној години наставити да напредујемо у пројектима и циљевима које смо поставили. Верујем да ћемо и поред бројних изазова уз рад и одлучност, наставити да подижемо животни стандард грађана, градимо снажну и успешну Србију у свим сферама", навела је премијерка у честитки.
Шеф дипломатије Ивица Дачић честитао је нову 2024. годину свим грађанима Србије истакавши да је сигуран да ћемо у години која долази остварити и сачувати све наше најважније државне и националне интересе.
Министарка културе Маја Гојковић истакла је у својој честитки да година пред нама буде година стабилности и мира, свеукупног напретка и даљег развоја.
"Нека Нова 2024. година буде испуњена љубављу, здрављем, миром и радошћу. Желим сваком појединцу да следећа година донесе напредак, успех и просперитет и да Република Србија оствари још боље резултате на свим пољима”, навео је министар информисања и телекомуникација Михаило Јовановић у својој честитки.
Министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић честитао је грађанима предстојеће новогодишње празнике и пожелео им добро здравље и мир у 2024. години.
"У име Покрајинске владе и у своје лично име, свим грађанима желим срећну и успешну 2024. годину. Нека вам нова година буде испуњена добрим здрављем, миром, радошћу и оствареним циљевима", навео је председник Покрајинске владе Игор Мировић.
Заштитник грађана Зоран Пашалић упутио је најсрдачније честитке свим грађанима Републике Србије поводом предстојећих новогодишњих празника додавши да ће његова канцеларија наставити активности на унапређењу положаја, пре свега најрањивијих категорија становништва.
"Да нам 2024. година буде испуњена добрим здрављем, срца љубављу, а душе вером и братољубљем. И да нам то буде година заједништва, међусобног поверења и поштовања, јер само на таквим вредностима можемо градити сигурну будућност. Свим грађанима Републике Србије желим срећну Нову годину и божићне празнике“, поручио је у честитки министар унутрашњих послова Братислав Гашић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.