ŽENU SLAO U PRODAVNICU I TADA BI POČINJALO IŽIVLJAVANJE: Deda sedmomesečne bebe koju je očuh brutalno pretukao OTKRIO CELU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 12:07

ŽENU SLAO U PRODAVNICU I TADA BI POČINJALO IŽIVLJAVANJE: Deda sedmomesečne bebe koju je očuh brutalno pretukao OTKRIO CELU ISTINU

Beba ima prelome i unutrašnje krvarenje.

Jedan muškarac je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu, dok njegova supruga nije bila tu. Majka bebe , priznala je da je njen suprug tukao dete, a sada se oglasio i njen otac, prenose mediji.

- Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. Ćerka je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i ona je počela da se zabavlja sa drugim muškarcem - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinje priču bebin deda.

Kako on priča, njegova ćerka i muškarac su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa njegovim roditeljima.

- On je moju ćerku slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - priča potreseni čovek.

Kada je beba završila u bolnici, nakon čega je zbog težine povreda prebačena za Beograd, nasilnik je došao kod svog tasta.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - priča sagovornik.

Kako dalje priča, nakon toga je saznao da je uhapšen i da je on taj koji je osumnjičen za zlostavljanje bebe. Deda ističe da prema njegovim informacijama uhapšeni nasilnik nije bio nasilan prema njegovoj ćerki. Majku bebe je ispitala policija, kao i Centar za socijalni rad.

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.