Vrnjačka Banja: Otvoren izvor “Snežnik”

Izvor: Šumadija Press, 04.Jul.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja: Otvoren izvor “Snežnik”

Ulaganjem više od 11 miliona dinara, Specijalna bolnica “Merkur” je dugoročno rešila problem mineralnog izvora “Snežnik”, koji je poslednjih desetak godina zbog sanitarne neispravnosti više puta privremeno zatvaran.

Novu bušotinu na upotrebu je predao državni sekretar Ministarstva zdravlja Berislav Vekić.



– Specijalna bolnica, kao lider banjskog turizma, ovim investiranjem pokazala je da je lider u pristupu lečenja svojih pacijenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << ali i stvaranju uslova za razvoj zdravstvenih i turističkih resursa banje
– rekao je Vekić.

Inače, ova zdravstvena ustanova gazduje sa četiri mineralna izvora – “Topla voda”, “Snežnik”, “Slatina” i “Jezero”. Važi za najuspešnije vrnjačko preduzeće i prema podacima iz prethodnog perioda, u njoj godišnje boravi 30 odsto od ukupnog broja banjskih gostiju.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.